Caravana TIFF ajunge la Mediaș

Cea de-a 5-a ediție a Caravanei TIFF va avea loc în 10 orașe din România, având staționare și în orașul Mediaș. Cu sprijinul Direcției Municipale pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret Mediaș, timp de trei zile, în perioada 30 iulie – 01 august, în Piața Corneliu Coposu, de la ora 21.45, cinefilii vor avea ocazia să vadă trei dintre filmele de succes prezentate la TIFF 2014.

  •  Miercuri, 30 iulie – „În mijlocul pustiului alb / Into the White” (regia Petter Næss)

      Suntem la începutul celui de-Al Doilea Război Mondial, iar deasupra Norvegiei o grea bătălie se dă în înaltul cerului: două avioane, unul britanic, celălalt german, se prăbuşesc într-un ţinut izolat. Coincidenţa face ca piloţii goniţi de gerul năprasnic să caute adăpost în aceeaşi colibă. Războiul i-a transformat în inamici, dar provocările situaţiei lor îi vor obliga să colaboreze pentru a supravieţui.

  • Joi, 31 iulie – „Sunt o babă comunistă / I’m an Old Communist Hag” (regia Stere Gulea)

      Povestea Emiliei, o sexagenară care trăieşte în linişte cu soţul ei Ţucu într-un orăşel de provincie. Cuplul nu mai poate de bucurie când primeşte un telefon din Canada: fiica lor Alice va veni în vizită împreună cu logodnicul ei american, Alan. Lucrurile nu pot sta mai bine pentru Emilia, care de-abia aşteaptă să se bucure de fericirea copiilor. Mai mult, Emilia, celebră în cartier pentru nostalgiile ei comuniste, este rugată să participe la un documentar despre giganticele serbări organizate în comunism cu ocazia zilei de 23 august.

  • Vineri, 01 august – #Selfie (regia Cristina Iacob) – În loc să stea acasă şi să înveţe pentru BAC, trei proaspăt absolvente de liceu decid să plece la mare şi să îşi termine adolescenţa în stil rebel! Yasmine, Roxi şi Ana sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele 2 zile dinainte de examenul maturităţii, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

 Intrarea este liberă.

Caravana Filmelor TIFF/ Operation Kino este un proiect organizat de Asociația Pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul programului MEDIA Mundus al Uniunii Europene.

Susținut de: DIGI

Cu sprijinul: Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret Mediaș

Parteneri: TNT, Transilvania Film

Recomandat de: Europa FM

Parteneri media nationali: Cinemagia, Zile si Nopti, CineFAN, Film Reporter, Orasul Meu.

Parteneri media locali: NOVA TV, Monitorul de Mediaș, Mediaș News (www.mirceahodarnau.ro), Mediaș Info, I Love Mediaș, Mediaș Breaking News

 Afis_CaravanaMedias_50x70cm (1)

About Teodor Neamtu

Primarul Municipiului Medias.
This entry was posted in Campanie 2012. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s