Lucrări de reabilitare a podurilor din municipiu

În această săptămână a fost semnat contractul pentru reabilitarea podului peste Târnava Mare  aflat la intersecția străzilor Carpați și Moșnei. Lucrările vor demara anul acesta și au ca termen de finalizare ianuarie 2016. Se vor executa lucrări la infrastructură, dar și la suprastructură, cele mai importante constând în consolidarea structurii de rezistență, repararea zonelor cu degradări ale betonului, dar și repararea degradărilor la zidurile de sprijin. Valoarea acestei investiții este de 3,6 milioane de lei.

Totodată, lucrările la podul de peste pârâul Moșnei sunt pe ultima sută de metri. În acest moment se lucrează la trotuare și se execută lucrări de ramforsare a sistemului rutier. Valoarea acestei investiții este de 1.1 milioane de lei.

O altă investiție importantă derulată de municipalitate în această categorie a fost construirea podului peste Valea Moșnei, de pe str. Tisei. Podul are 10 m lungime, 6 metri lățime și două trotuare. Această investiție a costat 954.000 lei.

Lucrările de modernizare a acestor poduri sunt necesare și contribuie la asigurarea unei circulații optime în zonă. Podurile nu au mai fost modernizate de peste 15 ani și din expertizele pe care le-am făcut lucrările erau obligatorii.DSCN3204 DSCN1950 DSCN2181 DSCN2433 DSCN2520 DSCN2699 DSCN2706

About Teodor Neamtu

Primarul Municipiului Medias.
This entry was posted in Campanie 2012. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s