28 de străzi în lucru la Mediaș

În această perioadă se lucrează la infrastructura rutieră pe 28 de străzi din municipiul Mediaș și Ighișul Nou. Aceste investiții sunt finanțate atât de la bugetul local, cât și de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Lucrările se desfășoară pe străzi unde până acum nu au existat rețele de canalizare sau apă potabilă și nici asfalt.

Săptămâna aceasta am făcut recepția la terminarea lucrărilor pe două străzi, Barajului și Porumbelelor. Lucrările au constat în introducerea rețelelor de apă – canal și modernizarea sistemului rutier. Pe strada Barajului au fost executate și lucrări la zidul de sprijin. În această zonă modernizarea sistemului rutier și introducerea rețelelor de apă și canal sunt aproape de final, în sensul că am terminat investițiile pe străzile Teba, Jiului, Barajului, lucrăm pe Ighișului –ramificația 3 și vom demara săptămâna viitoare lucrările pe str. As Werner.

Lucrările pe cele 28 de străzi sunt în stadii diferite, astfel încât fie se lucrează la rețeaua de alimentare cu apă, la rețeaua de canalizare, fie la infrastructura rutieră – etapa realizării fundației sau la introducerea rețelor de gaz.

Strategia municipalității a fost de a moderniza străzile unde nu existau utilități și nici asfalt. Este foarte important ca fiecare cetățean să beneficize de aceleași condiții, indiferent de zona în care locuiește. Lucrările care se desfășoară pe cele 28 de străzi sunt diferite de cele care se execută în municipiu de către Apa Târnavei Mari și care sunt finanțate de Uniunea Europeană20140702_111153 20140702_111732 20140702_111217

About Teodor Neamtu

Primarul Municipiului Medias.
This entry was posted in Campanie 2012. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s