A fost Let’s do it Mediaş

let's do it PDL Medias

Sâmbătă am participat cu mult entuziastm la cea de-a treia ediţie a campaniei naţionale de ecologizare “Let’s do it România“. Cei 450 de medieşeni care s-au implicat anul acesta au dovedit că în oraşul nostru sunt oameni cărora le pasă de oraşul în care trăiesc.

M-am bucurat de faptul că şi angajaţii societăţilor ECO-SAL, ATM, Meditur precum şi cei ai Primăriei Mediaş au fost prezenţi sau au sprijinit cu logistică şi anul acesta  evenimentul. Un aspect pozitiv al campaniei l-a reprezentat numărul foarte mare de tineri implicaţi. Printre aceştia s-au numărat şi membrii Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal Mediaş. Implicarea masivă a tinerilor ne arată că “voluntariatul este un mod de a se exprima al tinerilor” şi noi adulţii ar trebui să luăm exemplul lor.

Una peste alta eu consider că astfel de acţiuni sunt binevenite pentru a trage un semnal de alarmă celor care nu sunt “atenţi cu mediul înconjurător”. Cred că ar fi mult mai simplu dacă am colecta selectiv deşeurile şi dacă am face fiecare curăţenie atunci când suntem pe spaţiul verde.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

About Teodor Neamtu

Primarul Municipiului Medias.
This entry was posted in Medias 2012 and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s